Arts tweewielers


Fietscomputer

Een fietscomputer is een handig instrument om de afgelegde afstand, de gemiddelde snelheid en de maximale snelheid op af te lezen. Dat niet alleen, u kunt ook meten hoe laat u op uw bestemming zult aankomen en hoeveel calorie├źn u verbrandt. Zo kunt u effectiever trainen en wordt het fietsen een stuk leuker. Maar welke fietscomputer past bij u?

Voor iedere soort fietser een fietscomputer

Om voor u de beste fietscomputer te kunnen vinden moet u voor ogen hebben waar u het apparaat voor gaat gebruiken. Alle modellen in ons assortiment meten de snelheid, afstand en tijd. Maar wilt u bijvoorbeeld ook een GPS op uw fietscomputer, uw hartslag of cadans meten? Dan moet u naar de modellen met uitgebreidere functionaliteit gaan kijken.

Voor de recreatieve fietser kom je al snel uit bij een fietscomputer met de basisfuncties. Vindt u het leuk om thuis uw fietsroute terug te kijken of wilt u graag wat hulp bij het vinden van de weg? Dan is een model met GPS-functie zeker iets voor u. Zeker bij het maken van lange fietstochten is een fietscomputer met navigatie geen overbodige luxe. Voor veel fietscomputers met navigatie-functie zijn ook kaarten verkrijgbaar voor in het buitenland. Superhandig natuurlijk!

Voor de sportieve fietser wil je naast de basisfuncties waarschijnlijk ook je hartslag en calorie-verbruik meten. Hierdoor kun je gerichter en effici├źnter trainen. Voor een sportieve fietser zul je daarom al snel op de meer uitgebreide modellen uitkomen.
Wilt u meer weten over fietscomputers en de bijbehorende accessoires? Kom dan naar onze showroom dan helpen wij u graag bij het uitzoeken van de beste fietscomputer voor u. U vindt onze showroom in Son en Breugel nabij Eindhoven.

Fietscomputers

Waarom voor Arts Tweewielers kiezen

E-bike Expert
Uw E-bike Expert
Professioneel advies
Eigen reparatie afdeling
Professioneel advies
Vrijblijvend testen
Professioneel advies
Premium Gazelle Dealer
Website ontwerp door RMK reclame en adviesbureau EindhovenWebdesign realisatie en techniek door ITinMotion Eindhoven