Arts tweewielers


Alles voor Racefietsen voor de regio Eindhoven

Snelheid, stoer en sportief. Deze woorden omschrijven een racefiets het best. U houdt van snelheid en het vlakke karakter van het Nederlandse landschap leent zich hier perfect voor. Het maakt niet uit of u een beginnende renner bent of al jaren in het zadel zit, voor elk niveau renner hebben wij de perfecte racefiets. Bij racefietsen kunt u alle kanten op, wij helpen u graag het meeste uit uw budget te halen. Er zijn al racefietsen vanaf € 500,- tot boven de € 2000,-. Daarom raden wij u aan onze showroom in Son en Breugel tegen Eindhoven Noord te bezoeken. Hier vindt u een brede collectie racefietsen in diverse prijsklassen. Wij staan voor u klaar met vakkundigheid en een goed advies.

Het frame, de basis van elke racefiets

Aan de hand van wat voor renner u bent bepalen we welk type frame het beste bij u en uw budget past. Hoe stijver het frame, hoe meer snelheid. Dit gaat wel ten koste van het rijcomfort. U zult bij een stijver frame elke hobbel of takje voelen. Wilt u toch ook wat comfort dan komt u bijvoorbeeld uit op een aluminium frame. Voor de meest comfortabele rit gaat u voor een titanium frame. Om te kunnen bepalen wat het beste bij u past maakt u het beste een afspraak dan nemen wij graag de tijd voor u.

Het afmonteren van uw racefiets

Naast het frame is het belangrijk te kiezen voor de juiste afmontage. Hier hebben we het dan over alle overige onderdelen: versnellingen, tandwielen, remmen en derailleurs. Uiteraard wilt u het gewicht van uw fiets zo laag mogelijk houden. Hoe ruimer het budget is hoe meer u rekening kunt houden met het gewicht, de kwaliteit en de duurzaamheid. De afmontage van uw racefiets verzorgen wij zelf in onze werkplaats in Son en Breugel, gelegen bij Eindhoven.

Kom voor het kopen van een racefiets in de regio Eindhoven / Son en Breugel naar Arts Tweewielers. Niet voor niets zijn wij de fietsspecialisten van de regio. Wij helpen u graag verder in onze ruime showroom. Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u gebruik maken van het contactformulier of bel 0499 - 46 12 16.


Racefietsen

Waarom voor Arts Tweewielers kiezen

E-bike Expert
Uw E-bike Expert
Professioneel advies
Eigen reparatie afdeling
Professioneel advies
Vrijblijvend testen
Professioneel advies
Premium Gazelle Dealer
Website ontwerp door RMK reclame en adviesbureau EindhovenWebdesign realisatie en techniek door ITinMotion Eindhoven