Arts tweewielers


Allround fietsen uit Son en Breugel tegen Eindhoven Noord

Fietsen waarmee u zich zowel goed door de stad kunt bewegen maar ook voor langere afstanden kunt gebruiken, dat zijn allround fietsen. Een zeer veelzijdige fiets voor bijvoorbeeld woon- en werkverkeer. U doet er makkelijk uw boodschappen mee of maakt in het weekend een mooie fietstocht.

Enorme diversiteit aan allround fietsen

In onze 800 m2 showroom in Son en Breugel, gelegen tegen Eindhoven Noord, vindt u verschillende allround fietsen. Het aantal versnellingen, het model, het zadel, alles draagt bij aan het rijcomfort van uw fiets. Door de ruime diversiteit tussen de verschillende modellen is er altijd een fiets bij die bij uw wensen past.

Robuuste frames en mooie kleuren

Een allround fiets kan alles aan! Voor velen is fietsen een stukje ontspanning. Op een zonnige zaterdagmiddag lekker een stukje toeren. Voor anderen is het een transportmiddel om van A naar B te komen. Heeft u geen idee waar u moet beginnen met zoeken? Wij helpen u graag! Kom naar onze showroom in Son en Breugel dan bekijken we samen alle opties. Niet voor niets zijn wij dé fietsspecialist van de regio. Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u gebruik maken van het contactformulier of bel 0499 - 46 12 16.


sfeer

Waarom voor Arts Tweewielers kiezen

E-bike Expert
Uw E-bike Expert
Professioneel advies
Eigen reparatie afdeling
Professioneel advies
Vrijblijvend testen
Professioneel advies
Premium Gazelle Dealer
Website ontwerp door RMK reclame en adviesbureau EindhovenWebdesign realisatie en techniek door ITinMotion Eindhoven