Arts tweewielers


Damesfietsen en Herenfietsen uit Son en Breugel tegen Eindhoven Noord

Damesfietsen en herenfietsen zijn verkijgbaar in vele soorten uitvoeringen. Het overweldigende aanbod maakt de keuze om de juiste fiets te kiezen er niet makkelijker op. Om u hiermee te helpen zetten we hieronder de belangrijkste kenmerken en verschillen even op een rijtje. Voor onze elektrische fietsen kunt u kijken op deze pagina.

Uitvoeringen dames- en herenfietsen

Op het eerste gezicht lijken bijna alle ‘gewone’ dames- en herenfietsen hetzelfde (racefietsen en mountainbikes uitgezonderd), maar bij nadere inspectie zijn er vele verschillen te vinden in de uitvoering ervan.

Stadsfietsen
De best verkochte modellen zijn nog altijd de stadsfietsen. Dit zijn eigenlijk de meest veelzijdige fietsen. Ze blinken nergens in uit maar zijn voor de meeste omstandigheden de beste keus. U kunt er heerlijk comfortabel lange afstanden mee fietsen en zijn van alle luxe voorzien zoals verlichting, slot(en) en eventueel een fietspomp.

Sportieve fietsen
Deze subgroep damesfietsen en herenfietsen verschilt relatief weinig met de stadsfietsen. Vaak is het frame van een lichter materiaal zoals bijvoorbeeld aluminium gefabriceerd maar onderdelen juist van carbon, deze combinaties worden steeds vaker toegepast. Ook zijn sportieve damesfietsen en herenfietsen voorzien van een andere soort versnelling.

Opafietsen en omafietsen
Opa- en Omafietsen zijn natuurlijk Oer-Hollandse klassiekers. De moderne varianten van deze oude zware fietsen van vroeger zijn nog steeds niet stuk te krijgen maar wel heel wat kilo’s lichter. De ideale overbrenging en terugtraprem zijn natuurlijk ook hetzelfde gebleven.

Transportfietsen
Hipper dan hip en helemaal volgens de laatste trends zijn de transportfietsen. Het robuuste frame en de dikke banden zorgen ervoor dat deze fietsen tegen een stootje kunnen en zijn vanzelfsprekend ideaal als u spullen wilt meenemen.

Kwaliteit en Service

Wij staan garant voor kwaliteit en service en hebben een goede band met onze leveranciers. We leveren enkel fietsen van topmerken zoals Gazelle, Giant, Merida, Haibike en Sinus. Voor elke smaak en wens hebben wij wel een dames- of herenfiets in ons assortiment.

Kom voor het kopen van een damesfiets of herenfiets naar Son en Breugel en laat u adviseren door Arts Tweewielers. Niet voor niets zijn wij dé fietsspecialist van de regio. Wij helpen u graag verder in onze ruime showroom. Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u gebruik maken van het contactformulier of bel 0499 - 46 12 16.


Damesfietsen, herenfietsen

Waarom voor Arts Tweewielers kiezen

E-bike Expert
Uw E-bike Expert
Professioneel advies
Eigen reparatie afdeling
Professioneel advies
Vrijblijvend testen
Professioneel advies
Premium Gazelle Dealer
Website ontwerp door RMK reclame en adviesbureau EindhovenWebdesign realisatie en techniek door ITinMotion Eindhoven