Arts tweewielers


Elektrische fietsen

De elektrische fiets is een blijvertje! Dat blijkt wel door de snel toenemende populariteit van deze fietsen. Het beeld dat een elektrische fiets alleen voor ouderen is klopt totaal niet. Elektrische fietsen zijn ook ideaal voor woon- en werkverkeer. Door trapondersteuning bent u met minder inspanning sneller op uw bestemming. Als u in Son en Breugel, nabij Eindhoven op zoek bent naar een elektrische fiets dan moet u zeker eens komen kijken in onze riante showroom waar wij alle modellen hebben staan.

Voor- en nadelen van een elektrische fiets

De meeste mensen hebben nog nooit een elektrische fiets gehad, dus waar moet u dan op letten? Dat verschilt per model en de verschillen kunnen wij u het beste toelichten in onze showroom in Son en Breugel waar u direct de modellen kunt bekijken en testen. Toch kunnen wij u alvast een aantal voor- en nadelen van een elektrische fiets op een rij zetten.
De voordelen:
  • Met minder inspanning rijdt u veel langere afstanden in een kortere tijd.
  • Een elektrische fiets is ideaal voor ouderen en mensen die wat trapondersteuning kunnen gebruiken
  • Zeer geschikt voor woon- en werkverkeer.
  • Milieuvriendelijk vervoersmiddel
  • Nederland is een fietsland bij uitstek met mooie fietspaden en fietsroutes
  • Het onderhoud aan uw elektrische fiets kunt u gewoon bij Arts Tweewielers laten uitvoeren
De Nadelen:
  • Beperkt bereik met uw accu (is op wens aan te passen)
  • Elektrische fietsen zijn zwaarder
Zoals u ziet zijn er slechts enkele nadelen. Het beperkt bereik van een accu kunt u aanpakken door bijvoorbeeld een accu te nemen met groter bereik. Er zijn namelijk ook accu's met een bereik van 120 km! Al met al zijn er veel meer voordelen dan nadelen aan een elektrische fiets.

Merken elektrische fietsen

Vele fietsfabrikanten hebben elektrische fietsen. Bij ons vindt u elektrische fietsen van Gazelle en Herculus, grote namen op gebied van elektrische fietsen. Ieder merk heeft zijn eigen technologie en specifieke eigenschappen. Als tweewielerspecialist kunnen wij u hier alles over vertellen en adviseren.

Heeft u vragen over een specifieke elektrische fiets, een merk of een algemene vraag dan kunt u deze stellen via het contactformulier. Bellen kan natuurlijk ook: 0499 - 46 12 16. U bent natuurlijk van harte welkom in de showroom in Son en Breugel tegen Eindhoven Noord.


Elektrische fietsen

Waarom voor Arts Tweewielers kiezen

E-bike Expert
Uw E-bike Expert
Professioneel advies
Eigen reparatie afdeling
Professioneel advies
Vrijblijvend testen
Professioneel advies
Premium Gazelle Dealer
Website ontwerp door RMK reclame en adviesbureau EindhovenWebdesign realisatie en techniek door ITinMotion Eindhoven