Arts tweewielers


Eco Traveller elektrische vouwfietsen in Son en Breugel

De Eco Traveller is een voordelige elektrische vouwfiets die snel en handig opvouwbaar is. Ideaal indien u op zoek bent naar een opvouwbare elektrische fiets waar u gemakkelijk op- en af kunt stappen en die ook nog eens gemakkelijk is mee te nemen.

De nieuwe Eco Traveller elektrische vouwfiets die Arts Tweewielers, in Son en Breugel dichtbij Eindhoven, levert is uitgerust met een Lithium Ion accu. Daarnaast is deze elektrische vouwfiets voorzien van een krachtige 250W motor die er voor zorgt dat deze elektrische vouwfiets u een comfortabele en soepele ondersteuning geeft met een opmerkelijke actieradius van 50-70 kilometer. Het elektrisch systeem en de versnellingsnaaf in combinatie met de afgesloten kettingkast zijn bovendien geheel onderhoudsvrij.

Meest complete elektrische vouwfiets in de regio Eindhoven

De Eco Traveller komt als meest complete elektrische vouwfiets uit de ANWB-test. Met zijn afgesloten kettingkast, solide frame, uitmuntende rij-eigenschappen en voordelige aanschafprijs is de Eco Traveller qua gewicht niet de allerlichtste elektrische vouwfiets die u kunt kopen in regio Eindhoven, maar wel de meest complete!
Er zijn van de Eco Traveller twee modellen beschikbaar: De Eco Traveller N3 met 3 versnellingen en de Eco Traveller N7 met 7 versnellingen in de naaf.
Beide Eco Travellers zijn uitgerust met hetzelfde 36V 10AH (360Wh) batterijpakket voor aandrijving van de krachtige 250W borstelloze elektromotor. Bij een normaal gebruik heeft u een actieradius van ca. 50-70 km).

De Eco Traveller wordt door Arts Tweewielers in Son en Breugel in de buurt van Eindhoven volledig rijklaar geleverd, inclusief ons volledige service- & garantieplan, waaronder een gratis servicebeurt.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de Eco Travellers elektrische vouwfietsen? Deze kunt u deze stellen via het contactformulier. Bellen kan natuurlijk ook: 0499 - 46 12 16. U bent voor het maken van een proefrit natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Son en Breugel dichtbij Eindhoven.Waarom voor Arts Tweewielers kiezen

E-bike Expert
Uw E-bike Expert
Professioneel advies
Eigen reparatie afdeling
Professioneel advies
Vrijblijvend testen
Professioneel advies
Premium Gazelle Dealer
Website ontwerp door RMK reclame en adviesbureau EindhovenWebdesign realisatie en techniek door ITinMotion Eindhoven