Arts tweewielers


Reparaties

Wij beschikken over een zeer moderne werkplaats en eigen bekwame vakmensen voor reparaties aan onze fietsen. Voor reparaties werken wij volgens het principe dat een bij ons gekochte fiets altijd voorrang heeft. Dit doen wij om ervoor te kunnen zorgen dat alle klanten die bij Arts Tweewielers kopen ook na hun aankoop optimaal gebruik kunnen blijven maken van ons hoge service en kennis niveau.

Wij hebben hierin een bewuste keuze moeten maken omdat er tegenwoordig ook fietsen via andere kanalen zoals, de Hema, V&D, bij bouwmarkten en via internet verkocht worden. Om als bedrijf reparaties op de juiste wijze te kunnen blijven uitvoeren, wordt er van ons verwacht dat wij constant bijscholen om de nieuwste technieken en materialen te kunnen blijven verwerken. Ook moeten wij investeren in nieuwe gereedschappen, uitleesapparatuur en speciale computers.
Uiteraard doen wij dit graag en zorgen ervoor dat wij op alle door ons verkochte fietsen goed onderhoud kunnen (blijven) plegen. Ook geldt dat wij voorraadhoudend zijn voor veel onderdelen van de bij ons aangekochte fietsen.

Om het grote aanbod op het gebied van reparaties en onderhoud op de juiste manier te kunnen verwerken, werken wij met een strakke planning. Is uw fiets aan onderhoud toe verzoeken wij u ons van tevoren te bellen en een afspraak met onze werkplaats te maken. Op deze manier hoeft u het nooit lang zonder fiets te doen.
U kunt uw afspraak telefonisch maken of tijdens een bezoek aan de werkplaats.


Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u gebruik maken van het contactformulier of bel 0499 - 46 12 16.

Fietsreparatie

Waarom voor Arts Tweewielers kiezen

E-bike Expert
Uw E-bike Expert
Professioneel advies
Eigen reparatie afdeling
Professioneel advies
Vrijblijvend testen
Professioneel advies
Premium Gazelle Dealer
Website ontwerp door RMK reclame en adviesbureau EindhovenWebdesign realisatie en techniek door ITinMotion Eindhoven