Arts tweewielersWegens omstandigheden zijn wij tot nader bericht gesloten.

Cortina fietsen: Oerdegelijke, vernieuwende kwaliteitsfietsen

Cortina fietsen voldoen aan alle eisen die je maar stelt aan je dagelijks transport. Betrouwbaar, oerdegelijk en betaalbaar, maar zonder toe geven op uitstraling en design. Je wilt natuurlijk wel goed voor de dag komen op je Cortina fiets, of het nu gaat om een handige transportfiets, een degelijke familiefiets, snelle E-bike of coole designbike gaat.
Cortina is bekend geworden door hun transportfiets en hebben diverse modellen in het aanbod. Wat Cortina transportfietsen allemaal gemeen hebben is de mogelijkheid, om dankzij het voorrek, veel spullen te kunnen vervoeren, net zoals de bakker dat vroeger deed. Transportfietsen worden daarom ook wel bakkersfietsen genoemd. Cortina fietsen zijn er in veel meer varianten. Zoek je een stadsfiets, E-bike, sportfiets, transportfiets of een familybike? In elk van deze categorien heeft Cortina een uitgebreid aanbod in de collectie.
Zo vindt u bij ons lichtgewicht stadsfiesten en snelle E-bikes. Bekijk hier het aanbod Cortina fietsen en uitgebreide informatie over Cortina fietsen. Alle fietsen van Cortina zijn uniek in kleurgebruik, oog voor detail, hebben coole gadgets en uit te breiden naar smaak met diverse accessoires.

Cortina blijft innoveren

Op basis van de feedback van klanten worden Cortina fietsen steeds doorontwikkeld en blijven ze de kwaliteit verbeteren. Zo zijn onderstaande verbeteringen enkele voorbeelden hiervan.
  • Diverse E-bike modellen zijn inmiddels van hydraulische schijfremmen of velgremmen voorzien
  • Bagagedragers van de Cortina U4 transport zijn verstevigd
  • Bij E-bikes met de accu in de bagagedrager is het bevestigen van fietstassen of kinderzitjes vergemakkelijkt
  • Het stuurslot is vernieuwd en fijner in gebruik

Meer informatie over Cortina fietsen bij Arts tweewielers in Son en Breugel

Wilt u meer informatie over Cortina fietsen of een testrit komen maken op een snelle E-Bike? Loop dan eens gewoon even binnen in onze showroom en wij vertellen u alles wat we weten over de Cortina fietsencollectie.

Cortina dealer

Waarom voor Arts Tweewielers kiezen

E-bike Expert
Uw E-bike Expert
Professioneel advies
Professionele Reparatie Afdeling
Website ontwerp door RMK reclame en adviesbureau EindhovenWebdesign realisatie en techniek door ITinMotion Eindhoven