Arts tweewielersWegens omstandigheden zijn wij tot nader bericht gesloten.

Hercules fietsen in vele modellen, allemaal van Duitse kwaliteit.

Al 130 jaar vormt hercules fietsen een constante factor binnen de fietsenmarkt en in de Regio Son en Breugel, Eindhoven en Sint Oedenrode kunt u voor Hercules fietsen terecht bij Arts Tweewielers in Son en Breugel. Hercules fietsen is één van de bekendste en populairste fietsmerken op de hedendaagse markt. Alle fietsen van dit Duitse merk zijn ontworpen om te voorzien in de behoeften van actieve, moderne en mobiele mensen en worden opgebouwd uit de beste onderdelen. Ook worden hercules fietsen ontworpen in samenwerking met Shimano, Bosch en Suntour. De combinatie van onze innovatieve vormgeving en het gebruik van de beste materialen, staat garant voor jarenlang fietsplezier.

Hercules maakt al 30 jaar deel uit van de e-bike markt, maar de passie voor de e-bike is onveranderd gebleven. De innovaties van hercules fietsen gaan onverminderd door met nieuwe designframes die sportiviteit en elegantie combineren in de e-bikes. Daarnaast zijn hercules e-bikes, voorzien van krachtige en superdegelijke Bosch of Brose elektromotoren, uiteraard van de Duitse kwaliteit die u verwacht. De passie en liefde die wij voor de e-bikes van hercules hebben wordt alleen maar groter. Vooral als we zien hoe goed alles, tot het kleinste detail, is afgewerkt, en dat ziet u terug bij ons in de collectie. Kom naar onze showroom om onze hercules fietsen te bekijken, te voelen en testen in Son en Breugel.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de fietsen van Hercules of wilt u de fietsen komen bekijken? Kom dan langs in onze showroom in Son en Breugel nabij Eindhoven.

Hercules e-bike city

Waarom voor Arts Tweewielers kiezen

E-bike Expert
Uw E-bike Expert
Professioneel advies
Professionele Reparatie Afdeling
Website ontwerp door RMK reclame en adviesbureau EindhovenWebdesign realisatie en techniek door ITinMotion Eindhoven