Arts tweewielers


Fietssleutel kwijt?

Bij aanschaf van een nieuwe fiets of fietsslot worden altijd twee fietssleutels meegeleverd. Altijd handig voor het geval u één sleutel verliest. Bij verlies van één sleutel is het raadzaam om meteen een extra sleutel bij te bestellen.

Hieronder een aantal praktische tips waar u rekening mee dient te houden:

Tip 1: noteer na aanschaf altijd uw sleutelnummer! U kunt dan ook bij verlies van beide sleutels altijd (een) nieuwe sleutel(s) bestellen. Het is namelijk niet mogelijk om een nieuwe sleutel te bestellen zonder sleutelnummer! Zonder sleutelnummer kan Axa Basta helaas niets voor u doen.

Tip 2: U vindt het sleutelnummer altijd op de (reserve)sleutel, de garantiekaart, het stalen ronde fiche bevestigd aan de sleutel of op de polis van uw fietsverzekering. Het nummer bestaat uit cijfers en/of letters.

Tip 3: Wanneer uw fiets verzekerd is tegen diefstal bent u verplicht om zelf rechtstreeks uw bestelling van de reservesleutel door te geven aan uw verzekeringsmaatschappij. Bij diefstal van uw fiets moet u namelijk twee originele fietssleutels aan de verzekeringsmaatschappij kunnen overleggen. De reservesleutel die u van Axa Basta ontvangt, is gemerkt met een C van copy. Daar dient u zelf de verzekeringsmaatschappij van op de hoogte te stellen.

Mocht u toch een extra sleutel nodig hebben dan kunt u deze hieronder bestellen:
Klik hier om direct naar de Axa Basta online sleutelservice te gaan.

Jutkey maakt sleutels voor o.a. Trelock, Abus en Axa. Klik hier om naar de fietssleutelpagina van Jutkey te gaan.

Fietsslot

Waarom voor Arts Tweewielers kiezen

E-bike Expert
Uw E-bike Expert
Professioneel advies
Eigen reparatie afdeling
Professioneel advies
Vrijblijvend testen
Professioneel advies
Premium Gazelle Dealer
Website ontwerp door RMK reclame en adviesbureau EindhovenWebdesign realisatie en techniek door ITinMotion Eindhoven